Baby Claire

“Wat was het fijn om je bij ons over de vloer te hebben tijdens onze eerste dagen als gezin. Het is best even wennen met een kleine baby erbij maar met jouw hulp en tips werd het voor ons een stuk makkelijker. Dank voor je geweldige zorgen, goede hulp en warmte voor ons gezin! We hebben ervan genoten!

Liefs, Koen en Laurine”

Prachtige tweeling

“Te midden van alle restricties als gevolg van Covid-19, werd onze prachtige tweeling geboren. Het zijn onze eerste kinderen en met nul ervaring vanuit onze kant, werden wij in deze kraamtijd waar niemand op bezoek kon komen of kon helpen, gelukkig bijgestaan door Angelique.
Haar ervaring met de zorg voor pasgeboren tweelingen en haar hulp bij het goed opgang brengen van de borstvoeding gaf ons veel vertrouwen. Zonder problemen kunnen we beide kinderen nu voeden aan de borst en hebben we een degelijke basis gekregen om ze goed te kunnen verzorgen.

Naast de zorg voor onze kleintjes hield ze ook ons als kersverse ouders goed in de gaten. En er waren zeker niet altijd woorden voor haar nodig, om te zien wat mijn man of ik nodig hadden. Een luisterend oor, slaap, advies, ontbijt met een heerlijke cappuccino of een creatief fruit kunstwerkje.
Gedurende de kraamtijd heeft ze ons fantastisch ontzorgd en hierin stapsgewijs en opbouwend heel veel geleerd aangepast aan ons tempo. Haar werkwijze is erg hygiënisch, duidelijk en praktisch.

Na afloop van de kraamtijd konden we nog met resterende vragen bij haar terecht, erg prettig.”

Baby Riyu

Wij hadden ons geen betere, fijnere en lievere kraamverzorgster kunnen wensen! Tijdens de thuisbevalling was Angelique aanwezig wat de hele kraamweek erg intiem en bijzonder maakte. Ze heeft geweldig voor ons gezin gezorgd en had daarbij ook aandacht voor onze oudste dochter. We zijn je enorm dankbaar en kijken terug op een geweldige kraamweek!

Met vriendelijke groet,

Roxane

Baby Frenk

Angelique is een fantastische kraamverzorgster. Ze heeft heel veel kennis over alles wat met haar vak te maken heeft. Heel veel vragen heeft ze voor ons beantwoord, en met haar kennis heeft ze ons meerdere malen gerust gesteld en ons een heleboel geleerd.
Bij Angelique heb ik me als “kraamvrouw” heel erg op m’n gemak gevoeld. Angelique is een lieve, zorgzame maar ook gezellige kraamverzorgende. Af en toe een praatje met een kopje koffie is heel erg fijn in een, toch best drukke en hectische, kraamtijd. Ook met papa heeft ze af en toe zitten kletsen. Op deze manier voelde het heel vertrouwd Angelique in ons gezin te hebben. Je hebt er toch zo maar ff iemand bij, die zich met je gezin én huishouden “bemoeit” maar Angelique heeft dat super gedaan. We hebben geen moment het idee gehad dat het vervelend was, of dat ze zich opdrong.
Ook de nazorg was super. Tot twee weken na de kraamtijd hielden we contact over het gewicht van Frenk en bleef Angelique tips geven. Dat geeft je als moeder toch een rustgevend gevoel.
Kortom; een heerlijk mens en een geweldige kraamverzorgster!!
Dankjewel Angelique, voor al je goede zorgen, je bent een kanjer.

Liefs,
Margreet, Neal, Amy en natuurlijk Frenk

Baby Bobbi (4 maart 2021)

Soms heb je met mensen meteen een klik. Voor ons was dat met jou ook het geval en wat hebben wij een mazzel gehad dat we jou troffen in zo’n bijzondere week. Als je na een week al over diepere zaken kunt praten is dat heel bijzonder. Soms moeten dingen gewoon zo zijn.
We hebben heel erg genoten van jou vakkundige werk voor Bobbi en ons. Ook door jou kennis is de bevalling een geweldige ervaring geweest. Vanaf het 1e gesprek hebben wij het gevoel gehad dat het zou lopen zoals te gelopen is.
Maar ja, aan alles komt een eind, zo ook aan deze bijzondere week. We hebben echt van je (eten) genoten. Je heldere kijk op dingen , eerlijkheid en rust om alles goed uit te leggen. Je hebt voor ons een hele goede basis gelegd om een goede papa en mama voor Bobbi te kunnen zijn en worden.

Bedankt voor alles !! Ondanks het smetje (geen peper en zout) was het voor ons een perfecte en heerlijke 1e week.

Ik hoop dat we je ooit nog een week in huis mogen verwelkomen. We zien je in ieder geval graag op de 1e verjaardag van Bobbi terug.

Veel liefs van Tom & Yalou en een dikke zoen van Bobbi

Baby Chloé (23 juni 2021)

Wij hadden ons geen betere kraamperiode kunnen wensen met Angelique. Met haar ervaring, inzicht en goede zorgen leert zij alles wat je moet en wil leren als kersvers gezin. Met een duidelijke en nuchtere aanpak, maar vooral met zoveel liefde en warmte. Angelique heeft voor alles een oplossing en staat ten alle tijde voor je klaar. Wij hebben zoveel mogen leren van Angelique waaraan we nog vaak zullen terugdenken met een grote glimlach. Wij zijn enorm dankbaar dat Angelique deel uitmaakte van deze bijzondere periode.

Liefs, Roy, Chantal & Chloé