Angelique is een fantastische kraamverzorgster. Ze heeft heel veel kennis over alles wat met haar vak te maken heeft. Heel veel vragen heeft ze voor ons beantwoord, en met haar kennis heeft ze ons meerdere malen gerust gesteld en ons een heleboel geleerd.
Bij Angelique heb ik me als “kraamvrouw” heel erg op m’n gemak gevoeld. Angelique is een lieve, zorgzame maar ook gezellige kraamverzorgende. Af en toe een praatje met een kopje koffie is heel erg fijn in een, toch best drukke en hectische, kraamtijd. Ook met papa heeft ze af en toe zitten kletsen. Op deze manier voelde het heel vertrouwd Angelique in ons gezin te hebben. Je hebt er toch zo maar ff iemand bij, die zich met je gezin én huishouden “bemoeit” maar Angelique heeft dat super gedaan. We hebben geen moment het idee gehad dat het vervelend was, of dat ze zich opdrong.
Ook de nazorg was super. Tot twee weken na de kraamtijd hielden we contact over het gewicht van Frenk en bleef Angelique tips geven. Dat geeft je als moeder toch een rustgevend gevoel.
Kortom; een heerlijk mens en een geweldige kraamverzorgster!!
Dankjewel Angelique, voor al je goede zorgen, je bent een kanjer.

Liefs,
Margreet, Neal, Amy en natuurlijk Frenk