Prachtige tweeling

“Te midden van alle restricties als gevolg van Covid-19, werd onze prachtige tweeling geboren. Het zijn onze eerste kinderen en met nul ervaring vanuit onze kant, werden wij in deze kraamtijd waar niemand op bezoek kon komen of kon helpen, gelukkig bijgestaan door Angelique.
Haar ervaring met de zorg voor pasgeboren tweelingen en haar hulp bij het goed opgang brengen van de borstvoeding gaf ons veel vertrouwen. Zonder problemen kunnen we beide kinderen nu voeden aan de borst en hebben we een degelijke basis gekregen om ze goed te kunnen verzorgen.

Naast de zorg voor onze kleintjes hield ze ook ons als kersverse ouders goed in de gaten. En er waren zeker niet altijd woorden voor haar nodig, om te zien wat mijn man of ik nodig hadden. Een luisterend oor, slaap, advies, ontbijt met een heerlijke cappuccino of een creatief fruit kunstwerkje.
Gedurende de kraamtijd heeft ze ons fantastisch ontzorgd en hierin stapsgewijs en opbouwend heel veel geleerd aangepast aan ons tempo. Haar werkwijze is erg hygiënisch, duidelijk en praktisch.

Na afloop van de kraamtijd konden we nog met resterende vragen bij haar terecht, erg prettig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *